Rodjen sam u Beogradu i živim za ritam i budućnost mog Beograda. To je metropola na sudaru reka, kultura, ukusa,energije, karaktera, grad beskrajno ljubaznih ljudi širokog osmeha i srca!

 

Slobodno mogu reći da je Beograd moj najjači adut, kec iz rukava i dobra mera svega, za sva čula! Beograd je za mene slatkiš velike energetske vrednosti, neobične spoljašnosti, snažnog mirisa, sočnog i postojanog ukusa.

 

Usudite se i iznajmite apartman stan na dan , jer Beograd je domaćin hrabrih, kreativnih i nesputanih ljudi... Grad budućnosti i bogate prošlosti, gde sadašnjost okleva u svim okvirima Evrope i pomera ritam boemskog Balkana.

      Koračajući ulicama starog grada a apartmani Beograd Stefanon se upravo tu nalaze u centru starog grada, upoznajte Beograd koji momentalno izuva svetske putnike, i krade delić svačijeg uma i sećanja samo za sebe. Splet starog i novog ukusa i mirisa ,svakodnevnih dodira i druželjubivih gestova, čini da Beograd ostavlja bez daha svoje sugradjane, sve svetske putnike u prolazu, kao i one koji su sumnjali u njegov značaj i posebnost.

      

Beograd je destinacija koja osvaja svojom ušuškanom energijom, dugim šetnjama, spontanom zabavom, druženjem i emocijama. Beograd je mesto kome uvek pripadaš ako se usudiš da ga samo jednom doživiš.

Dobro došli u moj grad - Beograd! #apartmanibeograd #apartmaniubeogradu