Cene - Novog apartmana

Odrasla osoba / dan1-3 dana4-7 dana8-14 dana15-21 dana22-30 dana30+ dana
cene 1 - 2 cena 49€ 45 € 43 € 40 € 38 €  
cene 3 - 4 cena 60 € 65 € 63 € 60 € 58€  
             

 Ulazak u zgradu vrši se čipovanom karticom. Prelep apartman pored Airport city grada, u blizini Belvila na Novom Beogradu. Koncipiran je za poslovne ljude i turiste koji kraće borave na Novom Beogradu. Jeftin, ali stvarno jeftin apartman za ono što nudi. Ovaj apartman se ne može dobiti za 20 evra. Ali klikom na sliku i dalje detalje pogledajte po kojoj ceni možete dobiti. 

U apartman Novi Beograd kao i u garažu sa parkingom se ulazi čipovanom karticom. Veoma kvalitetan apartman na Novom Beogradu. Za odnos kvaliteta i cene slobodno se može reći da je ovo jeftin apartman.

Apartman na Novom Beogradu, pored Airport citya a preko puta Mercedesovog servisa i u blizini Tržnih centara, Roda, Idea i Bellvil. Apartman se nalazi na 2 spratu sa liftom i obezbedjenjem kao i video nadzorom. U samoj zgradi postoji lep restoran, gde se možete udobno smestiti i kvalitetno obedovati.

Ukupna povšina apartmana je 60m2 i sastoji se od jedne spavace sobe, dnevnog boravka, trpezarijskog stola, kuhinje, kupatila i prelepe terase koja je duž čitavog apartmana. Na samu terasu se može izaći kako iz dnevne tako i iz spavace sobe. Nameštaj i oprema su visokog kvaliteta i modernog stila. Kuhinja je potpuno opremljena.

Apartman se leti hladi samo regulacijom na termostatu, zatim se crpi voda sa dubine iz peska Novog Beograda i šalje u sisteme za prečišćavanje, da bi se potom putem rashladih sistema uputila ka apartmanu. Hladan vazduh dolazi iz poda ispred terase, tako da apartman nema klasičnu klimu čiji vam vazduh duva u lice ili potiljak.

Zimi je sličan postupak kao i hladjenje leti, samo što je ovaj put u pitanju topao vazduh i u samom apartmanu ne postoje ružni radijatori.

U zgradu kao i u garažu sa parkingom se ulazi čipovanom karticom.

Centralno grejanje Dodatni krevetac za bebe Dozvoljeni kučni ljubimci Dozvoljeno pušačima Dvorište Etažno grejanje Fen Frižder Internet Internet besplatan Jacuzzi Kablovska TV Kada Klima Kuhinja Kupatilo Kupatilo sa WC Lift Mikrotalasna Novi Beograd Obezbedjenje zgrade Obezbedjeno čišćenje Obezbeđena posteljina Parking Parking besplatan Pegla Poseban ulaz Posuđe za kuvanje Satel. program Servisni pribor Šporet TA peć Tanjiri Telefon Terasa Tuš kabina TV Veš mašina Video nadzor

Pogledajte i druge Stefanon Apartmane u Beogradu