Hoteli

Agencija Stefanon. Hotelski smestaj iznajmljivanje i izdavanje hotela i apartmana. Ponuda hotela i hotelskog smestaja

Beograd Hoteli, je stranica Stefanona Serbia, za reklamiranje Hotela u Beogradu. Sada vi, budite relevantna konkurencija apartmanima za smeštaj u Beogradu.
Ponuda hotela Beograd (Srbija) je namenjena uglavnom poslovnim ljudima i svim turistima koji kraće borave kod nas.
Ukoliko želite da se Vaš hotelski smeštaj nađe na ovoj stranici, kontaktirajte nas mailom ili nas pozovite na: +38164 4299944.
Nasi smestajni kapaciteti su uobičajen izbor za goste koji traže smeštaj u Beogradu. Medjutim, hotel Beograd je pogodan samo za neke goste koji posecuju Beograd. Hotel Beograd kao smeštaj za goste interesantni su u situacijama kada je samo jedna osoba u pitanju i to poslovni ljudi. Smeštaj ili hotel je u tom slučaju prihvatljivo rešenje. Mada je hotelski smeštaj Beograd, generalno skuplji nego sto su apartmani ali nude i drugaciju vrstu usluge, sevisa, recepcija 24 sata, restoran u okviru hotela i td. Kada se traži smeštaj  za jednu osobu, hotel Beograd moze biti ređenje.
Medjutim, kada je u pitanju smeštaj za više osoba i naročito za više dana, razlika je upadljiva - hotel u Beogradu je primetno skuplja varijanta za smeštaj u Beogradu.
Osim toga, hotel u Beogradu su delimično u centru Beograda, jedan broj hotela je lociran nešto dalje ali u okolini centra Beograda, dok je jedan broj hotela u Beogradu prilično udaljen od centra Beograda. Medjutim to ne utiče na cenu hotelskog smestaja, već kategorija hotela, tj. kvalitet smeštaja koji hoteli u Beogradu imaju, od slučaja do slučaja.
Ako se za smeštaj u Beogradu odaberu apartmani Beograd, situacija je drugacija. Cene najviše zavise od lokacije apartmana u Beogradu - što blize samom centru cene su više, sto dalje od centra, cene su niže. Svakako, i kvalitet koji imaju apartmani u Beogradu, kao kada posmatramo hotele, utiče na cenu, ali većina apartmana u Beogradu ima zavidan kvalitet smeštaja.
Zbog toga, dilemu izmedju Beogradskih hotela ili Hotelski smestaj u Beogradu u Srbiji ili Apartmani u Beogradu u Srbiji nije jednostavno rešiti, ali kao što smo pomenuli, najčešće se svodi na to da je smestaj u hotelu u Beogradu pogodniji za samo jednu osobu koja posecuje Beograd ili za jednu noć u Beogradu, dok su apartmani u Beogradu daleko povoljnije rešenje kada je u pitanju smeštaj za više osoba i naročito za više od jednog dana boravka.

hotel na Vracaru

stefanon hotel u centru grada

Hotel u Beogradu, Hotel na Vracaru

Suturenski apartman sa kuhinjom za 2 osobe 29 eura
Apartman sa francuskim lezajem, duplex 39 eura
mob +38164 4299944