• 50 - 0

  Apartmani Centar Knez Mihailova - Beograd

  Apartmani u Beogradu, Knez apartman po strukturi je jednosoban stan na dan ... Ima veliku lepu terasu od 25m2. Nalazi u strogom centru Beograda. Knez Mihajlova ulica je pešacka zona. U njoj su smešteni najpoznatiji butici ovoga grada. Izlaskom iz apartmana levo idete prema Kalemegdanu. Desno se nalaze Trgu Republike i Terazije.

  Centar 4Osobe
 • 50 - 0

  Apartman Beograd - DORĆOL

  Apartman Dorćol je po strukturi dvosoban apartman u Beogradu. Nalazi se u Skender Begovoj ulici punoj lepog zelenila na Dorćolu. U blizini se nalaze Skadarlija i Kalemegan u centru starog grada. Uživaćete slušajući njihovu bogatu istoriju.

  Centar 6Osoba 1Parking
 • 49 - 0

  Apartman Beograd VRAČAR - APARTMAN 1

  Apartmani Stefanon, apartman Beograd sa djakuzijem lociran je u centru Beograda, tačnije na Vračaru, u Golsvordijevoj ulici i u blizini Kalenić pijace.

  Vrčar, Vukov spomenik 9Osoba 1Parking
 • 35 - 0

  Apartman u Beogradu VRAČAR - APARTMAN 2

  Apartman u Beogradu, Stefanon br. 2 - lokacija: Dvosoban apartman u Beogradu, centar, iznad Slavije i hrama Svetog Save, tačnije Vračar, u ulici Vukice Mitrović. Apartman u Beogradu sa wireless internetom.

  Vračar 4Osobe
 • 25 - 0

  VRAČAR - APARTMAN 3

  Apartman Beograd 'Stefanon' br. 3, apartman se nalazi na Vračaru, u blizini Hrama Svetog Save, Kalenic pijace a sa druge strane je Klinički centar Srbija. Takodje i trg Slavija je na 3 trolejbuske stanice od apartmana.

  Vračar 2Osobe
 • 35 - 0

  Centar Hilandarska

  Apartman u centru Beograda. Koncipiran je za maksimalno dve osobe. Poseduje kožni ležaj sa pravim udobnim madracem i velikim plakarom sa ogledalom. Naziv je dobio po ulici u kojoj se nalazi. Hilandarska ulica je zapravo sam centar grada.
   
  Centar 2Osobe
Beograd centar - apartmani za izdavanje u strogom centru Beograda

Apartmani Beograd strogi centar +381644299944, mail [email protected]

Na slikama izaberite svoj apartman. Svi apartmani u centru Beograda se nalaze u blizini nekih znacajnih ulica, parkova, restorana, prodavnica, bolnica i svega sto jedan grad moze da ponudi potrebama ljudi. Potrudili smo se da apartmani u Beogradu budu lepo uredjeni jeftini i prilagodjeni vasim potrebama a pre svega higijena mora biti na vrhunskom nivou.

U zavisnosti od vasih potreba mozete izabrati smestaj koji vama najvise odgovara. Svi apartmani u centru Beograda su maksimalno opremljeni svim neophodnim elementima da bi zadovoljili i najzahtevnije goste i ugostili ih na najbolji moguci nacin. Apartmani Beograd strogi centar vam zele dobrodoslicu u Beograd. Agencija Stefanon se potrudila da vam obezbedi prijatan boravak u nasim udobnim apartmanima.

Apartmani se nalaze u strogom centru Beograda i to na sledecim atraktivnim lokacijama:

Apartman i to u Knez Mihailovoj ulici

Apartmani Beograd centar 1 Vracar - Golsvortijeva ulica

Apartman Beograd 2 i 3 u blizini Slavije i Hrama Svetog save - ulica Vukice Mitrović

Apartman Beograd strogi centar Stari Grad - ulica Skenderbegova

Za sve dodatne informacije u vezi smestaja slobodnim terminima kao i za rezervacije mozete da nam pisati sa stranice kontakt