Apartmani Beograd

Stan na dan je stranica za izdavanje kvalitetnih apartmana na dan. Mi smo vlasnici apartmana stan na dan, tako da ste na pravom mestu. Pogledajte kalendar popunjenosti i znaćete da li je stan slobodan. Klikom na sliku iznajmite svoj stan. Pogledajte cene i lokaciju kako biste znali da li vam je stan na dan udoban. Možete nas kontaktirati telefonom ili e-mailom. Cilj nam je da vi budete zadovoljni kvalitetom i cenom stanova. Stan je moguće iznajmiti preko našeg maila ili pozivom na telefon. Sačekaćemo vas u dogovoreno vreme i predati ključeve. Ako ste planirali boravak na nekoliko dana i želite provoditi vreme u užem delu grada, preporučujemo vam apartman na Dorćolu. Po sistemu stan na dan kao i apartman na dan možete iznajmiti na onoliko dana koliko vama treba.

U koliko imate bilo koje pitanje slobodno nas kontaktirajte, biće nam zadovoljstvo da vam damo sve odgovore. Naziv apartmana je različit, zato obratite pažnju prilikom rezervacije. Stefanon apartmani na dan bi voleli da budete naši gosti i zato ćemo se potruditi da budete zadovoljni. Klikom dalje na sliku videćete cene svih stanova u Beogradu. Želimo vam prijatan boravak..

Namešteni stanovi

Stefanon 6 top stanova na dan su namenjeni vama koji kraće ili duže vreme dolazite kod nas. Bez obzira što imate malo vremena za boravak u stanu, mi smo se trudili da oni budu lepo namešteni i komforni. Svako od vas zapravo dolazi u vaš glavni grad i iznajmljuje stan da bi završio posao zbog koga je i došao. Možda se nadje sa svojom devojkom ili prijateljem ili pak sa porodicom.

Pravo rešenje za vašu rodbinu

Iznajmljivanje stana će vam zatrebati u koliko je vaš stan mali a dolazi vam rodbina u goste na kraći period.U tom slučaju mi smo pravo rešenje za vas jer su hotelske sobe male a skupe. Sa druge strane ne bi vam se isplatilo da iznajmljujete stan koji nije namešten. Trebala bi vam posteljina, čisti i lepi peškiri, hemija za higijenu u kupatilu i mnogo toga još. Zato je Stefanon stan na dan pravo rešenje za vas.

Na samo 20 - 30 metara se nalaze i lepi restorani. jedan naš predlog vam je apartman na Dorćolu. Apartman je u novoj zgradi i mirnoj ulici.


 

Stan na dan Beograd

 • 50 - 0

  Apartmani Centar Knez Mihailova - Beograd

  Apartmani u Beogradu, Knez apartman po strukturi je jednosoban stan na dan ... Ima veliku lepu terasu od 25m2. Nalazi u strogom centru Beograda. Knez Mihajlova ulica je pešacka zona. U njoj su smešteni najpoznatiji butici ovoga grada. Izlaskom iz apartmana levo idete prema Kalemegdanu. Desno se nalaze Trgu Republike i Terazije.

  Centar 4Osobe
 • 50 - 0

  Apartman Beograd - DORĆOL

  Apartman Dorćol je po strukturi dvosoban apartman u Beogradu. Nalazi se u Skender Begovoj ulici punoj lepog zelenila na Dorćolu. U blizini se nalaze Skadarlija i Kalemegan u centru starog grada. Uživaćete slušajući njihovu bogatu istoriju.

  Centar 6Osoba 1Parking
 • 49 - 0

  Apartman Beograd VRAČAR - APARTMAN 1

  Apartmani Stefanon, apartman Beograd sa djakuzijem lociran je u centru Beograda, tačnije na Vračaru, u Golsvordijevoj ulici i u blizini Kalenić pijace.

  Vrčar, Vukov spomenik 9Osoba 1Parking
 • 35 - 0

  Apartman u Beogradu VRAČAR - APARTMAN 2

  Apartman u Beogradu, Stefanon br. 2 - lokacija: Dvosoban apartman u Beogradu, centar, iznad Slavije i hrama Svetog Save, tačnije Vračar, u ulici Vukice Mitrović. Apartman u Beogradu sa wireless internetom.

  Vračar 4Osobe
 • 25 - 0

  VRAČAR - APARTMAN 3

  Apartman Beograd 'Stefanon' br. 3, apartman se nalazi na Vračaru, u blizini Hrama Svetog Save, Kalenic pijace a sa druge strane je Klinički centar Srbija. Takodje i trg Slavija je na 3 trolejbuske stanice od apartmana.

  Vračar 2Osobe
 • 35 - 0

  Centar Hilandarska

  Apartman u centru Beograda. Koncipiran je za maksimalno dve osobe. Poseduje kožni ležaj sa pravim udobnim madracem i velikim plakarom sa ogledalom. Naziv je dobio po ulici u kojoj se nalazi. Hilandarska ulica je zapravo sam centar grada.
   
  Centar 2Osobe