Stan na dan u Beogradu.

Stan na dan Beograd je stranica za izdavanje kvalitetnih apartmana na dan. Mi smo vlasnici apartmana Beograd stan na dan, tako da ste na pravom mestu. Pogledajte kalendar popunjenosti i znaćete da li je stan slobodan. Klikom na sliku iznajmite svoj stan u Beogradu. Pogledajte cene i lokaciju kako biste znali da li vam stan na dan u Beogradu odgovara. Možete nas kontaktirati telefonom ili e-mailom. Cilj nam je da vi budete zadovoljni kvalitetom i cenom stanova. Sačekaćemo vas u dogovoreno vreme i predati ključeve. Ako ste planirali boravak na nekoliko dana i želite provoditi vreme u užem delu grada, preporučujemo vam apartman na Dorćolu.

U koliko imate bilo koje pitanje slobodno nas kontaktirajte, biće nam zadovoljstvo da vam damo sve odgovore. Stefanon apartmani na dan bi voleli da budete naši gosti i zato ćemo se potruditi da budete zadovoljni. Klikom dalje na sliku videćete cene svih stanova u Beogradu. Želimo vam prijatan boravak..

Namešteni stanovi u Beogradu

Stefanon stanovi su namenjeni vama koji kraće vreme dolazite u Beograd. Bez obzira što imate malo vremena za boravak u stanu, mi smo se trudili da oni budu lepo namešteni i komforni. Svako od vas zapravo dolazi u Beograd i iznajmljuje stan da bi završio posao zbog koga je i došao. Možda se nadje sa svojom devojkom ili prijateljem ili pak sa porodicom.                                   

Pravo rešenje za vašu rodbinu

Iznajmljivanje stana će vam zatrebati u koliko je vaš stan mali a dolazi vam rodbina u goste na kraći period.U tom slučaju mi smo pravo rešenje za vas jer su Beogradske hotelske sobe male a skupe. Sa druge strane ne bi vam se isplatilo da iznajmljujete stan koji nije namešten. Trebala bi vam posteljina, čisti i lepi peškiri, hemija za higijenu u kupatilu i mnogo toga još. Zato je Stefanon stan na dan u Beogradu pravo rešenje za vas

 

Stefanon Apartmani u Beogradu

 • 50 - 0

  Apartmani Beograd centar Knez Mihajlova

  Apartman Knez po strukturi je jednosoban stan na dan Beograd... Ima veliku lepu terasu od 25m2. Nalazi u strogom centru Beograda. Knez Mihajlova ulica je pešacka zona. U njoj su smešteni najpoznatiji butici u Beogradu. Izlaskom iz apartmana levo idete prema Kalemegdanu. Desno se nalaze Trgu Republike i Terazije.

  Centar 4Osobe
 • 35 - 0

  APARTMAN BEOGRAD DORĆOL

  Apartman Dorćol je po strukturi dvosoban stan na dan u Beogradu. Nalazi se u Skender Begovoj ulici punoj lepog zelenila na Dorćolu. U blizini se nalaze Skadarlija i Kalemegan u centru starog grada Beograd. Uživaćete slušajući njihovu bogatu istoriju.

  Centar 6Osoba 1Parking
 • 49 - 0

  Beograd VRAČAR - APARTMAN 1

  Apartman Beograd 1. 'Stefanon' apartmani Beograd sa djakuzijem lociran je u centru Beograda, tačnije na Vračaru, u Golsvordijevoj ulici i u blizini Kalenić pijace.

  Vrčar, Vukov spomenik 9Osoba 1Parking
 • 35 - 0

  Beograd VRAČAR - APARTMAN 2

  Apartman u Beogradu, Stefanon br. 2 - lokacija: Dvosoban apartman u Beogradu, centar, iznad Slavije i hrama Svetog Save, tačnije Vračar, u ulici Vukice Mitrović. Apartman u Beogradu sa wireless internetom.

  Vračar 4Osobe
 • 25 - 0

  Beograd VRAČAR - APARTMAN 3

  Apartman Beograd 'Stefanon' br. 3, apartman se nalazi na Vračaru, u blizini Hrama Svetog Save, Kalenic pijace a sa druge strane je Klinički centar Srbija. Takodje i trg Slavija je na 3 trolejbuske stanice od apartmana.

  Vračar 2Osobe
 • 35 - 0

  Apartmani Beograd centar Hilandarska

  Apartmani u centru Beograda
  Koncipiran je za maksimalno dve osobe. Poseduje kožni ležaj sa pravim udobnim madracem.
   
  Centar 2Osobe