Apartmani Beograd stan na dan, Stefanon je stranica za izdavanje kvalitetnih apartmana za dan. Mi smo vlasnici apartmana Beograd stan na dan, tako da ste na pravom mestu. Pogledajte kalendar popunjenosti i znaćete da li je apartman slobodan. Klikom na sliku izaberite svoj apartman u Beogradu, pogledajte cene i lokaciju kako biste znali da li vam stan na dan u Beogradu odgovara. Možete nas kontaktirati telefonom ili e-mailom. Cilj nam je da vi budete zadovoljni kvalitetom i cenom apartmana. Sačekaćemo vas u dogovoreno vreme i predati ključeve. U koliko imate bilo koje pitanje slobodno nas kontaktirajte, biće nam zadovoljstvo da vam damo sve odgovore. Stefanon apartmani na dan bi voleli da budete naši gosti i zato ćemo se potruditi da budete zadovoljni. Klikom dalje na sliku videćete cene svih apartmana u Beogradu. Želimo vam prijatan boravak..

U ponudi su vam apartmani na sledećim lokacijama :

 • Apartmani Beograd na dan
 • Apartmani Beograd Dorćol
 • Apartmani Beograd Vračar
 • Stan na dan Beograd
 • Apartmani Novi Beograd

 Stefanon Apartmani u Beogradu

 • 50 - 0

  Apartmani Beograd centar Knez Mihajlova

  Apartman Knez se nalazi u strogom centru u glavnoj ulici Beograda. Knez Mihajlova ulica je zapravo pesacka zona i u njoj su smesteni najpoznatiji butici u Beogradu. Izlaskom iz apartmana levo idemo prema Kalemegdanu a desno prema Trgu Republike i Terazijama.

  Centar 4Osobe
 • 35 - 0

  APARTMAN BEOGRAD DORCOL

  Beograd Skadarlija Kalemegan Smeštaj - apartman br.4 - u centru starog grada Beograda, u ulici Skenderbegovoj. U neposrednoj blizini apartmana za smeštaj br. 4 je Kalemegdanska tvrđava, Knez Mihajlov

  Centar 6Osoba 1Parking
 • 49 - 0

  Beograd VRAČAR - APARTMAN 1

  Apartman Beograd 1. 'Stefanon' apartmani Beograd sa djakuzijem lociran je u centru Beograda, tačnije na Vračaru, u Golsvordijevoj ulici i u blizini Kalenić pijace.

  Vrčar, Vukov spomenik 9Osoba 1Parking
 • 35 - 0

  Beograd VRAČAR - APARTMAN 2

  Apartman u Beogradu, Stefanon br. 2 - lokacija: Dvosoban apartman u Beogradu, centar, iznad Slavije i hrama Svetog Save, tačnije Vračar, u ulici Vukice Mitrović. Apartman u Beogradu sa wireless internetom.

  Vračar 4Osobe
 • 25 - 0

  Beograd VRAČAR - APARTMAN 3

  Apartman Beograd 'Stefanon' br. 3, apartman se nalazi na Vračaru, u blizini Hrama Svetog Save, Kalenic pijace a sa druge strane je Klinički centar Srbija. Takodje i trg Slavija je na 3 trolejbuske stanice od apartmana.

  Vračar 2Osobe
 • 55 - 0

  Novi Beograd Belvill, apartman WEST 65

  Mercedes apartman, donosi sasvim nešto drugačije. To nije samo apartman za noćenje odnosno prenoćište. On je pre svega za uživanje i za vaš lep osećaj trenutka. Nalazi se u blizini Belvila i zgrade Simensa kao i Raiffeisen banke.

  U koliko tražite nešto posebno, onda je to ovaj apartman na Novom Beogradu. Pogledajte dalje sadržaj i više slika kao i cene ovog lepog apartmana.

  Novi Beograd 4Osobe 1Parking
 • 55 - 0

  Novi Beograd, WEST 65 AirPort apartman

  U zgradu, garažu i parking apartmana se ulazi čipovanom karticom.  Airport city apartman je upravo taj apartman. AirPort apartman sa izlaskom, kako iz dnevne sobe, tako i iz spaće sobe na prelepu terasu duž čitavog stana. Spavaća soba je sa francuskim ležajem a razdvajanjem istog je moguće dobiti 2 singl kreveta. Nalazi se pored Airport city centra na Novom Beogradu po kome je i dobio ime.

  Novi Beograd 4Osobe 1Parking
 • 35 - 0

  Apartmani Beograd centar Hilandarska

  Apartmani u srcu Beograda
  Koncipiran je za maksimalno dve osobe. Poseduje kožni ležaj sa pravim udobnim madracem. Okružen atraktivnim sadržajima, pozivamo vas da uživate u malom apartmanu  koji zrači toplinom i srdačnošću.
   
   
  Centar 2Osobe