Regija grada

Glavni grad Srbije je kapija izmedju Istoka i Zapada. On je topionica raznolikih kultura koja je proizvela jedan osobit duh otvorenosti kosmopolitizma. Jedinstveni pečat daju mu dve velike reke - sava i Dunav,obilje kulturnih dešavanja i mesta za izlazak. Grad ima mnogo zanimljivih ambijenata i sadrži čitavu riznicu lepota u muzejima, crkvama, ulicama, parkovima.... Uzbudljiv i dinamičan Beograd je snažan urbani magnet.

Detaljnije

Opštine grada

Poštovani čitaoče,ti koji ćeš upravo zaviriti u ovaj moderni putopis grada Beograda.

U koliko definicija turiste opisuje znatiželjnog čoveka sklonog putovanju,na pravom si mestu. Ako je znatiželja urođena svakom čoveku, ovaj pregled turističke ponude sedamnaest beogradskih opština bi trebalo tu radoznalost da probudi.

Detaljnije

Renta stan Beograd Stefanon

Rentiranje stanova na kraci vremenski period je delatnost Stefanona. Mozete rentirati stan na onoliko dana koliko je vama potrebno. U Beogradu je u zadnjih nekoliko godina u modi iznajmiti pre apartman nego li hotel. Vise informacija mozete videti na nasem sajtu www.stefanon.rs

Detaljnije

Smestaj Beograd Stefanon

Smestaj Beograd je otvoren za novogodisnje praznike
U koliko dolazite u Beograd, slobodno nas kontaktirajte za smestaj koji nudimo. Lep smestaj u centru Beograda u blizini Knez Mihajlove ulice, Strahinjica Bana, Kalemegdana, i Slavije.

Detaljnije

Apartmani u Beogradu centar Beograda

Apartmani u Beogradu za jeftino izdavanje "Stefanon" u centru Beograda su jedna od najkvalitetnijih ponuda za smestaj u Beogradu. Apartmani u Beogradu "Stefanon" su mala porodicna firma koja je medju prvima pokrenula posao izdavanja apartmana za goste Beograda. Niske cene su najvaznije odlike koje apartmani u Beogradu "Stfanon" isticu, a koje prepoznaju i brojni gosti nasih apartmana i zbog cega se uvek ponovo vracaju kada im treba smestaj u Beogradu.

Detaljnije