Apartmani centar smestaj za jeftino izdavanje, su odlicno resenje za sve posetioce naseg grada kojima treba apartman (stan, smestaj). Apartmani centar, su pravo, provereno mesto kada je u pitanju izdavanje apartmana, stan na dan, smestaj, hoteli - Apartmani u centru, izmedju ostalog i zbog toga sto su smestaj gostiju i apartmani i hotelski smestaj za izdavanje, nasa poslovna specijalnost. Svi nasi apartmani, sigurni smo, odgovorice i najizbirljivijim gostima, kao i hoteli u Beogradu, samo mnogo komformnije i povoljnije.

Nasi apartmani centar su lepo uredjeni, komformni, cisti i omogucuju udoban smestaj i prijatan boravak. U bilo koje doba godine da vam zatreba smestaj (smjestaj), Apartmani cene uvek su vam na raspolaganju. Samo pozovite tel. +381 64 4299944 od 7 do 24 h, hoteli, rentiranje apartmana se vrsi tokom cele godine. Na raspolaganju su i poslovni apartmani, smestaj za poslovne ljude, hoteli i hotelski smestaj. Nasi apartmani u centru, su dvokrevetni, visekrevetni i luksuzni kao hoteli.

Cena za smestaj: povoljne cene za smestaj, nudimo usluge: prevoz, smestaj u apartmane; Kratkorocni najam apartmana, hoteli. Apartmanski smestaj za izdavanje, potpuno su opremljeni za boravak. Tu su: internet konekcija, kablovska TV, klima uredjaji. Posebni biznis hotel u centru grada: podrazumevaju luksuzan stan, najam za dan ili duze; luksuzni stanovi i privatni apartmani, hoteli. Izdavanje i poseban smestaj: hotelski smestaj za dvoje, do sest osoba. Apartmani smestaj i hotel 'Stefanon' je veoma povoljno resenje sa svojom ponudom za jeftino kratkorocno izdavanje stanova, bez posrednika, bez dodatne provizije. Vasi, apartmani smestaj, centar 'Stefanon'.