Srefanon apartmani Novi Beograd, vam predstavljaju za sada dva apartmana. Nalaze se u novoj zgradi savremeno opremljena upravo kao i sama zgrada u kojoj se prvenstveno vodi računa o higijeni. Šta to znači? To znači da kada spremačice u toku dana očiste zgradu od prizemlja do vrha zgrade, ponovo kreću od prizemlja. Mašinama se pere i čisti čak i garaža i parking mesta automobila. U samu zgradu se ulazi čipovanom karticom kao i u garažu.

Apartmani Novi Beograd su pre svega namenjeni poslovnim ljudima i zato ih svrstavamo i nazivamo poslovni apartmani.

Poslovni apartmani, pre svega iz razloga sto su koncipirani za boravak poslovnih ljudi, namesteni su kao hotelske sobe u najluksuznijim hotelima i ispunjavaju sve standarde. Sam Novi Beograd se poslednjih godina izgradio u poslovni centar. Tu su sada smestene sve svetske firme i jake kompanije. Naravno apartmani na Novom Beogradu su namenjeni i svim drugim ljudima sa ukusom i stilom koji zele ugodan boravak i mirnu opustajucu atmosveru, jer samo okruzenje i jeste takvo. U koliko zelite do trgovine i to vam je pri ruci. U zamoj zgradi apartmana se nalazi prodavnica koja je lepo snabdevene a u koliko zelite vecu kupovinu, onda posetite Rodu koja je odma iza Airport city-a. Za radnje sa buticima se pobrinuo i Belvil koji je u neposrednoj blizini. 

U bilizini apartmana je i poslovnica Mercedesa, tu je i Simens, Telenor, Raiffeisen banka i mnoge druge svetske firme. To je Novi Beograd.

U koliko pak zelite vise adrenalina i burniji zivot za to ce se pobrinuti nocni zivot splavova koji su na 1km od apartmana.Stefanon Apartmani u Beogradu

 • 35 - 85

  Novi Beograd, dvosoban apartman

  Luks dvosoban apartman na Novom Beogradu za porodicne i poslovne ljude. Nalazi se na fantasticnoj lokaciji sa garazom.

  4Osobe 1Parking
 • 35 - 85

  Apartman sa garazom, Novi Beograd

  Kao i predhodni apartman i ovaj je dvosoban apartman sa garažom. Veoma je lepo uredjen i lepota življenja je upravo u brzoj komunikaciji sa centrom Beograda. Sa Novog Beograda do centra starog grada to jest do Kalemegdana i Knez Mihajlove ulice kolima se stiže za 7 min. Kada se vratite sa željene destinacije u svoj apartman čeka vas vase mesto u garaži iz koje liftom odlazite u apartman.

  4Osobe 1Parking

 

Ovi apartmani na Novom Beogradu su dvosobni stanovi, sa jednom spavaćom sobom u kojoj su francuski ležajevi, a u dnevnoj sobi je sofa na razvlačenje.