Jeftini Apartmani Beograd

Smestaj u Beogradu nije uvek lako pronaci. Mnogobrojne ponude cesto vise otezavaju izbor i zamagljuju sliku, nego sto pomazu, jer pregledati mnostvo ponuda iziskuje jako mnogo vremena. A to je ono u cemu svi najvise oskudevamo, i ujedno najskuplje. Jer vreme je novac, to je poznato odvajkada.

Detaljnije

Apartmani u Beogradu - smestaj u centru

Apartmani Beograd se nalaze na pet lokacija u Beogradu - centar. Svi nasi apartmani u Beogradu, iako razlicitih velicina, imaju zajednocko to sto su kompletno opremljeni, savremeno uredjeni, redovno i cisto odrzavani, tako da puzaju odlicne uslove za opusten

Detaljnije

Apartmani Beograd - za izdavanje na dan

Apartmani u Beogradu su prilicno uobicajen izbor gostiju glavnog grada kada se odluce da pronadju dobar i jeftin smestaj. Najpre zbog toga sto apartmani daju vise prostora i omogucuju veci komoditet i slobodu nego hoteli, ali i zbog toga sto su cene apartmana mnogo povoljnije i isplativije za gosta kojem je potreban.

Detaljnije

Renta stan Stefanon

Rentiranje stanova na kraci vremenski period je delatnost Stefanona. Mozete rentirati stan na onoliko dana koliko je vama potrebno. U Beogradu je u zadnjih nekoliko godina u modi iznajmiti pre apartman nego li hotel. Vise informacija mozete videti na nasem sajtu www.stefanon.rs

Detaljnije

Smestaj Beograd Stefanon

Smestaj Beograd je otvoren za novogodisnje praznike
U koliko dolazite u Beograd, slobodno nas kontaktirajte za smestaj koji nudimo. Lep smestaj u centru Beograda u blizini Knez Mihajlove ulice, Strahinjica Bana, Kalemegdana, i Slavije.

Detaljnije

Apartmani u Beogradu centar Beograda

Apartmani u Beogradu za jeftino izdavanje "Stefanon" u centru Beograda su jedna od najkvalitetnijih ponuda za smestaj u Beogradu. Apartmani u Beogradu "Stefanon" su mala porodicna firma koja je medju prvima pokrenula posao izdavanja apartmana za goste Beograda. Niske cene su najvaznije odlike koje apartmani u Beogradu "Stfanon" isticu, a koje prepoznaju i brojni gosti nasih apartmana i zbog cega se uvek ponovo vracaju kada im treba smestaj u Beogradu.

Detaljnije